donderdag 29 september 2011

ROZE EN OP BEZOEK BIJ YUNAH

Wat ligt dat kussen van mij toch lekker. Eigenlijk is mijn kussen bruin, maar sinds een maand of drie heeft vrouwtje er een hoeslaken omheen gedaan. Zonder hoeslaken was het wat glad en dreef ik 's nachts door de slaapkamer.  
 
Zoals gezegd het ligt wel lekker, maar...............waarom moet dat hoeslaken nou weer roze zijn en geen groen, want dat is vrouwtjes lievelingskleur. Vrouwen, soms snap ik ze echt niet hoor! Maar lief is ze wel!! Roze da's toch geen kleur voor een man zoals ik. Ik moet toegeven, dat roze staat wel mooi bij de onlangs geschilderde muur, maar desalniettemin het had voor mij niet gehoeven.
 
Anderzijds, een beetje zichzelf respecterende man, laat zich daardoor ook niet de dag vergallen of in zijn eigenwaarde aantasten. Als mijn vrouwtje dat nou mooi vindt, dan ga je daar als man toch gewoon in mee. Het doet nl. goed mijn vrouwtje blij te zien. En 's nachts heb ik toch mijn ogen dicht!!
 
 
 
 
 
 
********
 
Vanmiddag ben ik met vrouwtje even bij Yunah en haar vrouwtje Saskia geweest. Bij Yunah hebben ze een tuin, dus lekker even spelen, racen, zonnen, in de schaduw liggen en uitrusten.   Dat roze speeltje was trouwens toch wel leuk. En die vrouwen maar beppen en leuten. Wil je zien hoe leuk het was, klik dan op de link hierboven