maandag 25 juni 2012

EEN LEUKE MORGEN

Enkele weken geleden werden Zoogle en ik uitgenodigd door een docent/collega van het Graafschapcollege om weer eens een keer een demo te doen. Dit keer op een van de dependances.

Deze dependance was de locatie voor een, naar ik begrepen heb, uniek project. Het project "Mijn school" is bedoeld voor jongeren die in het reguliere onderwijs hun draai niet konden vinden en  via dit succesvolle project een nieuwe kans krijgen, (toch nog) een regulier diploma te halen. Daarna gaan ze allemaal werken in het SCW. En omdat de kans groot is dat ze tijdens hun werk, gehandicapten met of zonder hulphond zullen tegen komen, leek het mijn collega zinvol en leuk Zoogle en mij uit te nodigen voor een gastles.

Omdat het al bijna grote vakantie is, waren er niet meer zo heel veel leerlingen op school aanwezig.............maar een gastles geven aan een klein groepje geïnteresseerden is (ook) heel leuk.

Helaas zijn er geen foto's gemaakt, .............maar ik heb anderhalf uur verteld en met Zoogle heel wat dingen laten zien. Wat deed m'n kerlke het goed. Hij was goed geconcentreerd en niet snel afgeleid. DANK JE ZOOGLE!

Als het goed is staan we nu op een lijst, samen met andere gastdocenten, en is de kans groot dat we nog een keer gevraagd worden.



Nou, Zoogle en ik komen graag hoor!