donderdag 13 september 2012

NIEUWE GARDEROBE

Omdat vrouwtje en ik altijd veel onderweg zijn en ik dan bijna altijd mijn "dienstkleding" draag, vond vrouwtje het tijd worden voor een nieuwe outfit, want m'n huidige dienstkleding begon versleten plekken te vertonen. En ik moet natuurlijk als "uithangbord" van HN goed voor de dag komen.

Nieuwe tuigen had vrouwtje ooit eens in de opruiming gekocht en zorgvuldig bewaard in de kast tot de tijd rijp was ze eruit te halen. Maar met alleen tuigen waren we er nog niet. Ik als relatief kleine hulphond droeg andere tuigen dan de doorsnee hulphond van HN. Zo'n officieel tuig is veel te groot voor mij.

Op mijn eigen tuigen moest natuurlijk een logo van HN prijken. De logo's kregen we deze week met de post en gisteren is vrouwtje met de twee tuigen en de rugzakken naar de schoenmaker gegaan  om ze erop te laten zetten. Aanstaande zaterdag kunnen we ze ophalen. O, ik ben zooooo nieuwsgierig hoe ze me zullen staan. Nog twee nachtjes slapen en dan...........dan kan ik zien hoe ze zijn geworden.

Boven op het handvat stonden altijd de woorden: "Niet aaien A.U.B.", maar vrouwtje heeft besloten dit te vervangen door het label: Niet afleiden A.U.B." Hopelijk wordt ik dan, niet alleen, minder geaaid maar ook minder aangesproken. Deze twee dingen helemaal uitbannen is volgens vrouwtje een utopie. Maar het nieuwe label dekt wel beter de lading vindt vrouwtje.

Ik weet dat het beter voor me is, als mensen geen aandacht aan me geven, maar eeh.........even onder ons. Toch hoop ik diep in mijn hondehart, dat mensen zo nu en dan iets minder goed opletten, want een aai is niet te versmaden

Zoals gezegd, nog twee nachtjes slapen! Spannend!!