zondag 6 oktober 2013

JIPPIE!

Dit stukje stond al op FB, maar ik wilde dit heugelijke feit, ook graag een plaatsje geven op mijn blog.

Het is GEEELLUUUKKT! Eindelijk na 5 jaar vechten, een gebruikersvergoeding voor Zoogle. Het heeft dus toch meer dan zin gehad om te wisselen van ZV

Ik krijg het geld met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2013
Ik trakteer, ook jullie, trouwe blog-volgers op een virtueel gebakje

Tranen van geluk!!!

EEN DIERENDAG, MET EEN LUCHTJE

Vrijdag was het dierendag, zelf doe ik er niets aan, maar wat was ik blij verrast. Mijn huishoudelijke hulp had Zoogle niet vergeten. Toen we thuiskwamen van een ochtend werkend stond dit op de tafel in de kamer.

Een schoentje van buffelhuid met allerlei lekkers erin!

Dankjewel Karin, wat een leuk idee!

Zoogle mocht van mij een deel van zijn cadeau verorberen. 

's Nachts kwam het er echter allemaal weer uit. Ik heb niets gemerkt, want ik sliep als een roos. Arme Zoogle, wat moet hij zich ziek gevoeld hebben. de volgende ochtend heb ik alles met veel "lichamelijke" moeite opgeruimd. Het was natuurlijk vies, maar ik was er niet vies van.

's Middags stond Zoogle hijgend en springend voor me, hij had super hoge nood. Helaas, de voordeur open, de galerijdeur open, met de lift naar beneden en de buitendeur open, dat duurde allemaal veel te lang voor Zoogle.

Voor het eerst, sinds ons samenzijn poepte hij in de gang. (binnenshuis) Hij keek er heel bedremmeld bij: "Sorry vrouwtje, ik weet dat het niet zo hoort, maar ik kon het gewoon niet meer ophouden, Niet boos zijn hoor!" En dat was ik ook niet!! 

Ook dit heb ik met veel "lichamelijke" moeite opgeruimd. Ook dit was echt vies, maar ook hier was ik niet vies van. Het is van Zoogle en dat maakt veel uit.

Deze smeerboel kwam allemaal door het grappige cadeautje van mijn HH-hulp. Zoiets krijgt Zoogle dus nooit meer, want hoe grappig het er ook uitziet. Het is gewoon TROEP!!!

Het gaat nu weer goed met Zoogle!!