maandag 30 april 2012

EEN BEZOEKJE

Vanmiddag was ik op het losloopveld en omdat m'n handbike niet helemaal deed wat hij moest doen nl. goed rijden bood  het baasje van kleine Tara (de Beagle) aan er even naar te kijken.

Dus zo gezegd zo gedaan met z'n vijven reden en liepen we naar hun huis. Al snel was het probleem opgelost. De klem op de insteekbuis zat scheef. Hij werd recht gezet en klaar was Harry. Catrien zorgde voor de inwendige mens, met wat fris en een koekje.

En Zoogle? Zoogle verkende de tuin. In die tuin liep ook een heel bijzonder huisdier. Buiten Tara, die lekker genoot van het mooie weer, liep er ook een 50 jarige kleine schildpad. En een schilpad was wat nieuws voor Zoogle. Een wandelende steen, dat kan toch niet! Daar kan ik met mijn hulphonden verstand niet bij. Dat is een onderzoekje waard.

Ben ik niet fotogeniek? Ja, toch zeker!

Wat is dat voor raar ding!
Je kunt 't bijna niet zien, maar in mijn hand zit het kleine schildpadje. En Zoogle? Zoogle wil er niets van missen.

Op de terugweg naar huis. zakte mijn stuur plotseling naar rechts. 1 inbusbout zat waarschijnlijk toch niet vast genoeg. Ik ging zelfs rechtdoor nog schuin door de bocht. Daar moet je ook wat voor kunnen hoor ;-) Gelukkig waren op deze koninginnedag de winkels open en kon ik bij Halfords mijn klem nogmaals vast laten zetten. Hopelijk blijft hij nu zitten.

Bedankt Harry en Catrien voor de gezellige middag!