vrijdag 25 januari 2013

EEN FANTASTISCH LUSTRUM

Een fantastisch lustrum, samen met de tot nu toe liefste "man" van Nederland!

Ja, alweer 5 jaar een team met mijn grote kleine grijze lieve harde werker, "psychiater", vriendje, reisgenoot, clown, Jumping Jack, klassenassistent, kroeler, deugniet, ballenbakgek, snurker, duizend kussen-hond, geniethond, deurenopener op vele gebiedenhond. Kortom dat is  ZOOGLE ten voeten uit!!! Dat is ZOOGLE zonder dat hij het zelf weet.

Alweer 5 jaar zijn we onafscheidelijk. Zonder Zoogle voel ik me naakt en niet compleet. Gelukkig geldt dat ook voor Zoogle. Zonder zijn vrouwtje is Zoogle niet compleet.

Zoogle gaat zonder problemen met iemand mee. (bij slecht weer bijvoorbeeld) Als ik niet met hem uit kan. Maar niet meer dan een paar honderd meter. Dan wil hij weer naar huis. Zodra de terugweg is ingezet, trek dan als uitlater maar je spikes aan, want Zoogle zet het op een rennen. Hij is wel afroepbaar hoor!



Hij drukt zodra hij weer in de flat is, razendsnel op de liftknop. Eenmaal boven vliegt hij naar de voordeur. Gaat dan netjes voor de voordeur zitten. (Dat moet hij van mij) En zodra ik de deur open doe, is mijn schoot te klein. Hij "schreeuwt" het uit. "Zie je me wel vrouwtje, ik ben er weer, leuk he!!!!"

IK kan me een leven zonder hem niet meer voorstellen. Zoogle maakt een leuke dag nog leuker en een K-dag dragelijk!!







ZOOGLE, dankjewel voor je onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit!!

Op naar nog een paar mooie jaren, met mijn ZOOGLE.