zaterdag 31 december 2011

BELOOFD IS BELOOFD!

Beloofd is beloofd? Wat heeft Rienke beloofd, hoor ik jullie denken. Nou, ik heb tijdens mijn afscheid van Fidessa Welzijn in Ulft, aan de leerlingen beloofd, te laten weten wat ik voor de cadeaubonnen die ik van hen heb gekregen, zou kopen. Samen met nog een paar cadeaubonnen die ik van Fidessa zelf had gekregen, plus nog een heeeel klein beetje van mezelf heb ik er het volgende voor gekocht:

Een e-reader
 Met een e-reader alleen, kun je natuurlijk nog geen boek lezen, dus heb ik er ook nog 4 Duitse e-boeken bij gekocht. Eindelijk kan ik zonder problemen in bed lezen. Zelfs onder de dekens, want het scherm geeft licht. Geen gezeur meer met bladzijdes omslaan, Geen armen meer die moe worden. Gewoon zalig!

Ik zet dit op m'n site zodat jullie, leerlingen van Fidessa Welzijn, na de vakantie, kunen zien wat ik van jullie cadeau heb gekocht. Nogmaals bedankt!

DAGJE NIJMEGEN


Gisteren zijn Zoogle en ik met Valys naar Nijmegen afgereisd. Annemieke had ons een paar weken geleden bij haar en natuurlijk ook bij Johan uitgenodigd.

Rond 12.15 uur waren we er.

Xsedo moest nog wel even wennen aan een tweede hond in huis, maar naarmate de dag vorderde ging het steeds beter.

Na een paar koppen thee en superlekkere chocoladesoesjes en geklets over allerlei dingen, onze honden en over honden in het algemeen reden we in colonne richting park waar Zoogle en Xsedo lekker konden, rennen, snuffelen, spelen...,,,,,,,,,,,,. en natuurlijk hun behoefte doen.

Daarna natuurlijk ook weer in colonne terug, waarna de toastjes op tafel kwamen met allerlei soorten lekker beleg.

Maar het was nog niet genoeg. Ik was uitgenodigd om te blijven eten. En wat kwam er op tafel? Het gormet-stel. Wat is dat leuk en lekker zo'n gefröbel in zo'n pannetje.

De tijd vloog, en zo rond 19.15 uur stond de taxi alweer voor de deur om Zoogle en ik naar huis te brengen.

BEDANKT voor de gezellige dag Annemieke, Johan en Xsedo! Volgende keer bij mij?