vrijdag 25 november 2011

TER NAGEDACHTENIS AAN YUNAH

Omdat we je zo missen!!

Yunah was een speelkameraadje van Zoogle. Ze  konden het heel goed met elkaar vinden.
 † 23-11-2011

Sterkte Saskia, met dit groot verlies!

IK HEB EEN EIGEN BOLIDE

Afgelopen woensdag ben ik, nadat we eerst mijn bolide bij de dierenwinkel  hadden opgehaald, met vrouwtje naar Nijmegen geweest. Daar, op Werkenrode, hebben ze de aangepaste boom voor mijn bolide gemaakt. Het duurde even voor alles goed was afgesteld. Maar na een proefrondje door de gang, waarbij ik toch nog een beetje onwennig en trillerig mij liet voorttrekken. gingen we weer naar huis. Ik leer het nog wel hoor. Ben een stoere kerel. Moet alleen nog even wennen

Tijdens het afstellen zijn er wel een paar foto's gemaakt. Die zitten echter nog op de mobiel van vrouwtjes hulp. Dus die komen later.

Wel zijn er vandaag wat close-up foto's van mijn bolide gemaakt. Die kun je nu alvast bekijken.

Dit zit sinds woensdag achter aan vrouwtjes rolstoel. In de gleuf aan de voorkant past de trekstang. De trekstang wordt geborgd door het kettinkje met de borgpen
Dit is de achterkant van mijn bolide. Mooi hè!
En dit de voorkant. Ik moet leren om met de voorkant open rustig te blijven zitten of liggen, tijdens onze toekomstige (trainings)tochtjes
Dit is de zijkant. Gelukkig kan ik één van mijn grootste hobby's blijven uitoefenen. Namelijk: NAAR BUITEN KIJKEN!"

En dit, dit is de speciaal voor ons gemaakte trekstang, Het past allemaal precies. De foto is iet wat bewogen, maar het principe is duidelijk denk ik.


Kom maar op rolstoel4daagse, here we come!

Deze blog kan ik natuurlijk niet afsluiten, zonder een paar mensen te bedanken voor hun inspanningen. Daarvoor geef ik nu het woord aan mijn vrouwtje. Zij is gewoon beter in dat soort dingen.


BEDANKT: Dierenspeciaalzaak Molenkamp in Zelhem voor het positief reageren op mijn hulpvraag, voor het mogen uitproberen van een kar, voor het uitlenen van de trekstang (Hij komt zo spoedig mogelijk bij jullie terug) Gewoon voor de positieve feedback. Heb het als zeer prettig ervaren.


BEDANKT: Harold (van Werkenrode) en natuurlijk alle anderen voor het maken van de trekstang, voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.


BEDANKT: Fredy en Arjan voor het op en neer rijden naar Nijmegen. Met mooie ideeën, maar zonder vervoer was het niet gelukt!

BEDANKT: Marius en Annelies voor de spontane financiële bijdrage. Zo lief van jullie!