woensdag 14 maart 2012

LEUKE FOTO EN HONDENSYMPOSIUM

Het wordt weer eens tijd voor een leuke  foto!

Zoogle liep hier onder de jas van mijn hulp door die over een stoel hing.

********

23 maart is het eindelijk zover, dan gaan Zoogle en ik 3 dagen lang naar een hondensymposium in Bochum (D) Vorig jaar zijn we er ook al geweest, maar dat was een 1-daags evenement. Dit keer dus een heel weekend.

Ook dit keer wordt het geheel geleid door mijn favoriete "honden-
fluisteraar" Martin Rütter. Hij heeft dit weekend echter ook verschillende andere honden-experts uitgenodigd. Het wordt vast super interessant, maar ook erg vermoeiend.

Mijn goede vriend Gerd, komt ook weer mee. Hij zal het symposium niet bijwonen, maar heeft aangeboden me op te halen en terug te brengen naar huis. Nou ja, niet helemaal. Ik stap op in Emmerich op vrijdag en ik stap uit in Emmerich op zondag.

Tijdens het congres heeft hij voor zichzelf en programma samengesteld, maar wel zo dat hij mij iedere avond rond een uur of zes weer komt ophalen van het symposium. We gaan dan samen wat eten en dan hopelijk niet al te vermoeid maar zeker wel voldaan naar ons onderkomen voor deze 3 dagen. De 2 overnachtingen, waren een verjaardagscadeau van hem voor mij. Wat wil je nog meer!! Enne........Zoogle mag natuurlijk als enige hond weer overal mee naar toe. Zoogle je bent een geluksvogel!! Ik trouwens ook, met zo'n goede vriend!!

Hier onze geluksvogel:-)


Klik hier als je benieuwd bent geworden, wat het symposium inhoud. Ik ga in ieder geval nu al beginnen met genieten.