dinsdag 12 juni 2012

AVOND4DAAGSE IN ULFT

Bij mijn afscheid van mijn oude werkplek in Ulft, heeft mijn lieve collega Ellen met mij afgesproken dat, mocht er wat bijzonders georganiseerd worden, ik altijd welkom was, dit mee te beleven.



En dat gebeurde ook. Ik werd o.a. uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt. (mmm wat was dat lekker) En een paar weken gelden werd ik uitgenodigd om samen met oud-collega's en voor mij oud leerlingen mee te doen aan de Ulftse avond4daagse.


Omdat, voor zover ik weet, nog nooit een van de leerlingen de avond4daagse had gelopen en sommigen niet eens wisten wat het inhield, werd er enkele keren proef-gelopen. Maar afgelopen woensdag was het dan zover. Met een gemiddeld aantal mensen van 20 liepen leerlingen en ex-collega's elke avond 5 kilometer.



Zelf sloot ik op donderdagavond aan. Vrijdag en zaterdag was ik ook van de partij. Wat heb ik genoten.
Zelf had ik nl. ook nog nooit een avond4daagse gereden. Wel 3 4-daagses, maar nog nooit een avond4daagse. En dan ook nog met toch nog een heel klein beetje MIJN leerlingen en collega's



Die avond4daagse was heel leuk, maar.............het meest heb ik genoten van al die lachende gezichten en...... natuurlijk van Zoogle,ook hij heeft weer met veel plezier meegelopen.
Er werd in allerlei talen gezongen, er werd muziek gemaakt. (bongo's) Kortom het was een groot succes.

Bij de intocht liep iedereen voor de muziek uit, met de vlag van haar of zijn land. Wat waren ze allemaal trots!!!

Het moet al heel gek gaan wil dit evenement geen vervolg krijgen.

BEDANKT ALLEMAAL VOOR DE ORGANISATIE EN DE GEZELLIGHEID!!!