vrijdag 1 juni 2012

MIJN ZOOGLE!!!!!!!!!!

Een mooie Zoogle-collage, gekregen van een oud-paardrij-instructrice, die nu gastgezin is voor HHN
Bedankt Jolanda, Antonie en Isa! En natuurlijk hulphond in opleiding Nena




Zoooooo, moooi!! Er vloeien een paar tranen van ontroering!!!!

FLESSENBON VOOR DE GOEDE ZAAK

Deze maand staat er een artikel over Hulphond Nederland in de Allerhande, het kook/recepten magazine van AH. Naar aanleiding van dit artikel werd ons, cliënten van Hulphond Nederland, gevraagd  bij de plaatselijke AH te vragen of het mogelijk was een flessenbonnenaktie te mogen houden.

Niet geschoten is altijd mis, dacht ik, dus ook Zoogle en ik, togen naar de AH in de stad. Nadat ik alles had uitgelegd, kreeg ik toestemming zo een actie te houden. Wel moest ik zelf voor de nodige spullen zorgen. Dat was nog niet zo makkelijk. Het moest opvallend genoeg zijn, maar ook weer niet TE groot, stevig genoeg, zodat je er niet zomaar mee vandoor kon gaan etc.

Hoe kreeg ik dat alles voor elkaar? Ik had geen idee, maar bij een "probleem" sta je nooit alleen. De regio-coördinatrice van het collecte-project van Hulphond Nederland hielp me uit de nood. Haar man maakte op een oude boxstandaard een collectebus, zij beplakte de bus met wat foto's en een passende tekst. Daarna stapten ze allebei in de auto en reden van Zetten naar Doetinchem om de collectebus bij mij af te leveren. HEEL ERG BEDANKT Ria en Hans!!!! Deze actie waardeer ik zeer!!!!

Vanaf vanmiddag staat de collectiebus dus voor een maand bij de flessenautomaat van AH in Doetinchem-Stad.

Hopend op een goede opbrengst en heeeeel misschien ook nog op een paar donateurs, sluit ik af met een paar foto's en de nieuwe donateurswervingsvideo van HHN



Alles staat zoals het staan moet, dus daarna even op de foto!


Het "kunstwerk van Ria en Hans


Op het papier staat uitgelegd, wat de bedoeling is.

<