zondag 24 februari 2013

ZATERDAG, TUIGENWASDAG

Gisteren was het tuigenwasdag in huize Heinen, want een heer zonder schone tuigen is geen heer, vindt heer Zoogle. En ze ruiken ook weer citroentjesfris. De tuigen kunnen niet bij in de gewone was, vanwege de ijzeren ringen, die de tuigen bevatten.

Toen de tuigen schoon waren moesten ze natuurlijk drogen. Het was een kleurig geheel.

Het blauwe tuig gaat al 5 jaar mee. Daar zit ook nog geen HHN logo op. Dat tuig loop op zijn laatste draadje en wordt gebruikt als speeltuig. En spelen dat wil en kan Zoogle.


Het rode tuig heeft onder meer een vakantie en een vierdaagse meegemaakt, vele uitjes naar de supermarkt  verjaardagsvisites en bioscoopbezoekjes.


Toen kwam er een oranje tuig. Dat is gewisseld van eigenaar en ligt nu in een vitrinekast bij Romy naast andere hulphondspulletjes (ook zonder logo) Wie wil er nou niet een tuig van de beroemde hulphond Zoogle in z'n bezit hebben? Nou Romy, (grootste fan van HHN) wel.

Toen kwam er een groen tuig. Dat moest gewoon een keer, want..................ik ben verzot op groen. Dit tuig kan ook hele verhalen vertellen.


En als laatste kwam het gele tuig, zij kan jullie lezers, veel vertellen over de beslommeringen op school.
Gelukkig heeft ze zwijgplicht en laat de verhalen aan mij over.

Zie net dat al meer dan 9000 mensen m'n site hebben bezocht. Hoelang zou het duren voor de 10.000 bezoeker een kijkje neemt????