dinsdag 15 november 2011

ER WAS ER EEN JARIG.......!!

Vrouwtje is zaterdag weer een jaartje ouder geworden. Wat heeft vrouwtje toch veel vrienden, bekenden en familie. Als je bijna altijd samen bent gaat je dat niet in je koude vacht zitten.  Poeh, poeh, ik was best wel een beetje van m'n apropos.

Een slinger hoort erbij!!

Om 13.00 uur begon het hele circus. Toen kwam een van vrouwtjes beste vrienden uit de buurt van Düsseldorf, daarna een vriendin uit Arnhem. Die hebben we samen leren kennen tijdens de R4Daagse. Ze zit ook in een rolstoel. En voor degene die het nog niet weten, ik ben dol op rolstoelen. De endorfine stroomt dan met volle kracht door m'n lijf.:-) Daarna kwam een van vrouwtjes hulpen nog een paar extra (klap)stoelen brengen en een stukje taart eten. Haar moeder en haar broer kwamen de jarige job ook nog feliciteren Haar andere broer was helaas verhinderd. Ook een lading Nederlandse vrienden kwam langs om de feestvreugde te verhogen. Al met al een hele kamer vol. De extra stoeltjes waren geen overbodige luxe. Apropos luxe. Iedereen moest natuurlijk ook even vrouwtjes nieuwe toilet uit proberen. Jammer dat ik van die kleine billen heb. 'k Had ze namelijk graag ook een keer willen warmen, maar ja, verschil moet er zijn.

's Avonds na een kop soep, slaatje en kruidenboterstokbrood vertrokken de laatste feestgangers om  18.30 uur weer richting huis. Nou iedereen............. ,alleen vrouwtjes vriend uit Düsseldorf bleef nog.  Hij zou een nachtje blijven slapen. Maar voordat we gingen slapen, gingen we eerst nog met z'n drieën naar de bioscoop. Ik vond het allang best, kon ik tenminste wat relaxen. Vrouwtje en mijnheer Gerd deden zich te goed aan de film "Kuifje" (Engelse versie) Zo kon mijnheer Gerd de film ook nog een beetje volgen.



De volgende dag, na een lange wandeling, ook weer met z'n drieën, vertrok mijnheer Gerd om 13.00 uur weer naar huis. Als het goed is zien we elkaar weer in maart in Bochum (D). Dan gaat vrouwtje weer naar een 3-daags symposium van haar favoriete hondenfluisteraar en mijnheer Gerd en ik mogen mee.

Wat is mijn vrouwtje weer verwend. Ze ontving veel sms'jes, en kaartjes, twee cadeaukaarten van de HEMA, twee chocoladeletters, een hondenscheurkalender, geld (bijdrage voor de nieuwe hondenfietskar), wierook staafjes met houder, honing, vele soorten jam en een cadeaupakket om lekker geurend onder de douche vandaan te komen en last but not least 2 overnachtingen voor de jeugdherberg van Bochum.

De verjaardagsboekenkast




2 lieve mensen hadden zich 4 jaar vergist. Het is nu nog een beetje vroeg maar over 4 jaar hoopt vrouwtje een heleboel van dit soort kaarten op haar verjaardagsboekenkast te vinden!

Namens mijn vrouwtje en ik: Allemaal hartelijk dank voor de fijne en overvloedige dag! Op naar volgend jaar maar weer